Naslovna  |  Slobodnovreme  |  Bioskopski repertoar
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Slobodnovreme

23. 03. 2018.

Autor: radioluna.rs Izvor: radioluna.rs

Bioskopski repertoar

Bioskopski repertoar do 28.03.2018

SALA 1

 OD 22. DO 28. MARTA

u 20 h

cena ulaznice: 350,00

 BITKA ZA PACIFIK- POBUNA/ Pacific Rim- Uprising

Dužina trajanja: 111 min.

Žanr: akcija, avantura, 3D

Glavne uloge: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny

Režija: Steven S. DeKnight

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu BITKA ZA PACIFIK – POBUNA. Džon Bojega (Star Wars – Buđenje Sile) igra pobunjenika Džejka Pentekosta, nekada talentovanog pilota čiji je otac postao legenda rizikujući svoj život da bi se osigurala pobeda čovečanstva nad monstruoznim ''Kaiju''. Džejk je od tada napustio trening i obuku i oprobao se u svetu kriminala. Ali kada se pojavi još opasnija pretnja koja će uništiti naše gradove i dovesti svet do ruba opstanka, Džejku se pruža poslednja prilika da doživi očevu slavu, uz pomoć njegove otuđene sestre, Mako Mori (Rinko Kikuči) – koja predvodi hrabru novu generaciju pilota koji su odrastali u senci rata za spas čovečanstva. Dok traže pravdu za poginule, njihova jedina nada biće da se ujedine u globalnu pobunu protiv snaga za istrebljenje. Džejk se ujedinjuje sa talentovanim rivalom, pilotom Lambertom (Skot Istvud, Paklene Ulice 8) i petnaestogodišnjom hakerkom Amarom (igra je novajlija Kajli Spini) koji će mu postati jedina porodica koju ima. Dok su na putu da postanu najmoćnija odbrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkriće niz novih, spektakularnih avantura.

 

 

SALA 1

OD 15. DO 28. MARTA

u 18 h

cena ulaznice: 250,00

 LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA/ Leo Da Vinci: Missione Monna Lisa

Dužina trajanja: 85min.

Žanr: animirani, avantura, biografski, sinhronizovan na srpski

Glasovi: Milan Antonić, Milena Živanović, Milan Tubić, Darija Vračević

Režija: Milan Antonić, Milena Živanović, Milan Tubić, Darija Vračević

Život u gradu Vinčiju prolazi mirno: mladi Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć druga Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra i podsmeva im se. Jednog dana Lizinu kuću zahvata iznenadni požar i njena porodica više ne može da plaća dugove. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

 

SALA 1

OD 22. DO 28. MARTA

u 22 h

 cena ulaznice: 300,00

STRANCI: PLEN U NOĆI/ Strangers: Prey at Night

Dužina trajanja: 85 min.

Žanr: horor

Glavne uloge: Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson

Režija: Johannes Roberts

Nastavak uspešnog horor hita Stranci (The Strangers) iz 2008. godine.

 

 

SALA 2

 OD 22. DO 28. MARTA

u 19:30 h

cena ulaznice: 300,00

 LEGENDA O KONKUBINI/ Kûkai

Dužina trajanja: 129min.

Žanr: drama, fantazija, misterija

Glavne uloge: Xuan Huang, Shôta Sometani, Yuqi Zhang

Režija: Kaige Chen

Japanski budistički monah Kukai poslat je u Tang dinastiju u Kinu kako bi učio o kineskoj kulturi i civilizaciji. Za to vreme sprijateljuje se sa pesnikom po imenu Bai Letian. Odjednom, u gradu počinju da se dešavaju čudni događaji, smrti, između ostalih i Konkubine Yang, što se povezuje s demonskom mačkom koja teroriše grad. Monah i pesnik se udružuju kako bi istražili smrt Konkubine, prateći trag demonske mačke koji otkriva skrivene činjenice.

 

SALA 2

 OD 22. DO 28. MARTA

u 21:45 h

cena ulaznice: 300,00

 ZAISTA, NIKAD NISI BIO OVDE/ You were never really here

Dužina trajanja: 119min.

Žanr: drama, krimi-triler

Glavne uloge: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, Alex Manette, John Doman, Judith Roberts

Režija: Lynne Ramsay

Korupcija, osveta i najmračniji unutrašnji demoni glavne su teme filma „Zaista, nikad nisi bio ovde“, koji je pokupio nagrade za najbolji scenario i najboljeg glumca na Filmskom festivalu u Kanu prošle godine. Hoakin Finiks se našao u ulozi traumatizovanog i emocionalno distanciranog ratnog veterana, i bivšeg FBI agenta, koji živi sa dementnom majkom, ujedno i njegovom jedinom vezom sa onim što bi se moglo nazvati normalnim životom. Kritičari su njegovu briljantnu izvedbu u ovom misterioznom trileru okarakterisali kao najbolju u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Nakon rata i službe, Džo (Hoakin Finiks) se okrenuo poslu plaćenika radi preživljavanja. Njegova specijalnost je spasavanje devojčica koje su postale bijelo roblje. Razlog njegove poslednje nasilne misije je Nina, ćerka njujorškog senatora, kidnapovana i smeštena da radi u bordelu na Menhetnu. Njegov zadatak je da je pronađe, dovede je kući i ubije svakoga ko mu stane na put. Kada se posao otrgne kontroli, Džoove noćne more počinju da ga obuzimaju i zavjera biva razotkrivena, što vodi do dvije moguće opcije - njegove smrti ili njegovog buđenja.

 

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage